Wilt u als politiemedewerker ook beter voorbereid zijn om te kunnen handelen bij levensbedreigende verwondingen?

RISK Organisatie heeft speciaal voor politiemedewerkers een cursus ontwikkeld waar u wordt opgeleid om te kunnen handelelen bij ernstige verwondingen. In deze minimaal 3 uur durende cursus wordt u, de politiemedewerker, theoretisch en praktisch geschoold. U krijgt uitleg over de laatste ontwikkelingen op gebied van eerste hulp en leert werken met verschillende medische middelen.

In de cursus wordt u voorbereid om te kunnen handelen bij schotwonden, steekwonden en catastrofale bloedingen. Op deze manier kunt u professioneel en met zelfvertrouwen handelen wanneer dit van u op straat wordt verwacht.

RISK Organisatie bestaat uit professionele instructeurs met ieder zijn eigen specialisme. Het team bestaat uit artsen, (anesthesie) verpleegkundige, ambulancehulpverleners, politiemedewerkers, docenten en arbodeskundige. Door deze combinatie van medewerkers zijn wij in staat om realistisch en praktische trainingen te verzorgen speciaal voor de politiemedewerkers die werken op straat.

RISK Organisatie verzorgt al jaren trainingen aan de Nationale Politie. Zo verzorgen wij trainingen aan diverse specialistische eenheden op onder andere de Politieacademie in Ossendrecht en op locatie bij diverse korpsen in het land.

RISK Organisatie is flexibel inzetbaar en komen bij u op locatie de cursus verzorgen. Zo hoeft uw basis-team geen onnodige reisbeweging te maken en kunt u met uw collega’s optimaal trainen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met info@riskorganisatie.nl of telefonisch op telefoon: +31 (0)314 65 31 01