BHV voor Boomverzorgers

Bij veel boomverzorgers was er al lange tijd behoefte aan een BHV cursus op maat. Wij Risk Organisatie en Ayla boomverzorging hebben dit opgepakt en een cursus opmaat geschreven en reeds meerdere malen geven. Waarbij wij de op- of aanmerkingen van de cursisten verwerkt hebben in de cursus. Dit heeft ook geleid in een nieuw cursusboek BHV voor boomverzorging.

Wij behandelen tijdens deze cursus niet alleen de basis van de levensreddende handelingen maar ook het herkennen van iemand in de problemen volgende (volgens) het ABCDE protocol. Daarnaast worden de diverse verwondingen behandeld met de nieuwste materiaal (materialen).

De duur van deze cursus is 1 dag

Het certificaat zal een geldigheid hebben van 1 jaar, hierna word u weer uitgenodigd voor een herhalingscursus waarbij we beginnen met de verplichte BHV/EHBO onderdelen. Hierna gevolgd door nieuwe praktijk handelingen en het behandelen van recente ongelukken. U krijgt les van goed gecertificeerd en gediplomeerde instructeurs die ook vele jaren praktijk ervaring hebben.

Bij grotere groepen bieden wij de mogelijkheid om in overleg met u de cursus op een door u te bepalen locatie te verzorgen.

Wij mogen voor de ETW gecertificeerde boomverzorgers ETW punten uitreiken voor het volgen van deze cursus.

Voor meer vrijblijvende informatie neem contact met ons op.